Ημερήσιες εκδρομές Νοεμβρίου


Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2024 Όσιος Δαυίδ - Αγ. Ιωάννης Ρώσσος - Προκόπι (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στον Ιερό Ναό του Οσίου Δαυίδ. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για το Προκόπι και τον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2024 Αρχαία Μεσσήνη - Καλαμάτα (Ημερήσια) Τιμή: 25€
(Δωρεάν Είσοδος στους Αρχαιολογικούς Χώρους)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πόλη της Καλαμάτας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024 Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος ''Εορτή'' (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Παραμονή στο Λιμάνι της Αίγινας για να παρακολουθήσουμε την λιτάνευση της εικόνας και των τιμίων λειψάνων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, γεύμα (προαιρετικό). Επίσκεψη στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Απόπλους για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024 Λίμνη Δόξα - Φενεός (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με μια ενδιάμεση στάση κατευθυνόμαστε για τις πλαγιές της Ζήρειας και την πανέμορφη λίμνη Δόξας, σε υψόμετρο 700 μ. στην περιοχή του Φενεού στο Ν. Κορινθίας. Σε δεσπόζουσα θέση πάνω από τη λίμνη βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου του Φονιά. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Λίμνη και στο εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου. Γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 Μανιτάρια ''Δίρφυς'' - Στενή Ευβοίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στην Χαλκίδα για βόλτα και για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για τις παρυφές της Δίρφυος και επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, σύντομη στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας. Επόμενη στάση μας στη Στενή Ευβοίας για μια όμορφη βόλτα στην φύση και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 Ι. Μ. Δαδιού - Αμφίκλεια - Γιορτή ψωμιού (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στην Ι. Μ. Δαδιού. Προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Αμφίκλεια. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφθούμε την έκθεση ψωμιού και για γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024 Ιερά Μονή Βαρσών - Αγία Θεοδώρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην όμορφη Ι. Μ. Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα επισκεφθούμε την Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 Παναγία Σκριπού -΄Οσιος Λουκάς - Αράχωβα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στον ιστορικό Ναό της Παναγίας Σκριπούς. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επόμενος προορισμός μας η Αράχωβα για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024 Δημητσάνα - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στη Δημητσάνα, επίσκεψη στο Μουσείο Υδροκίνησης (με ατομικά έξοδα), βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Για τον απογευματινό μας καφέ θα βρεθούμε στην Βυτίνα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 Άγιος Ανδρέας - Πάτρα ''Εορτή'' - Αχάϊα Κλάους (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και φτάνουμε στην Πάτρα για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος να προσκυνήσουμε, να συμμετάσχουμε στην περιφορά της εικόνας και για γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο της ποτοποιίας Αχάϊα Κλάους με τα φημισμένα κρασιά. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.