Ημερήσιες εκδρομές Οκτωβρίου


Σάββατο  07/10/23 Τρίκαλα Κορινθίας-Άγιος Βλάσιος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και φτάνουμε στο μοναστήρι του Αγ. Βλασίου, προσκύνημα. Στα Μεσαία Τρίκαλα, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:00.

Σάββατο  07/10/23 ''Ρέμα των Μύλων'' - Ζάχολη (Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Ευρωστίνα και στο ''Ρέμα των Μύλων'' όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε τη φύση σε μια βατή διαδρομή για μικρούς και μεγάλους. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:30.


Κυριακή 08/10/23 Παναγία Μαλεβή – Άγιος Πέτρος Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και φθάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας Μαλεβής. Μετά το προσκύνημά μας, στο ορεινό χωριό Άγιος Πέτρος, βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:30.

Σάββατο 14/10/23 Καλάβρυτα-Οδοντωτός (Ημερήσια) Τιμή: 35€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το τρενάκι του Οδοντωτού)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να ανέβουμε το φαράγγι του Βουραΐκού, καθώς το τρενάκι ανηφορίζει προς τα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

Σάββατο 14/10/23 Αθανάσιος Διάκος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα. Συνεχίζουμε για τον πανέμορφο ορεινό οικισμό του Αθανασίου Διάκου (Άνω Μουσουνίτσα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Πιθανή επίσκεψη στο Μουσείο Αθανασίου Διάκου (εφόσον είναι ανοικτό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.


Κυριακή 15/10/23 Λίμνη Δόξα - Φενεός (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με μια ενδιάμεση στάση στην παραλία του Κιάτου για καφέ συνεχίζουμε για τις πλαγιές της Ζήρειας με κατεύθυνση την πανέμορφη λίμνη Δόξας, σε υψόμετρο 700 μ. στην περιοχή του Φενεού στο Ν. Κορινθίας. Σε δεσπόζουσα θέση πάνω από τη λίμνη βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου του Φονιά, Χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη Λίμνη και στο εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου. Γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.


Σάββατο 21/10/23 Αγία Θεοδώρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για την όμορφη Ι. Μ. Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά θα φτάσουμε στην Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή με περίπου στις 20:30.


Κυριακή 22/10/23 Γιορτή Κάστανου στο Καστρί Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 40€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην ορεινή Αρκαδία και στο χωριό Καστρί. Το γραφείο μας και φέτος διοργανώνει γιορτή προς τιμήν του καστάνου. Θα έχουμε προμηθευτεί όπως κάθε φορά τα απαραίτητα για το γεύμα μας όπως και κάστανα, τραπέζια στην πλατεία, καθώς και μουσική που θα μας συντροφεύει σε αυτή τη γιορτή. Επιστροφή περίπου στις 20:30.


Σάββατο 28/10/23 Ι. Μ. Κερνίτσας – Δημητσάνα – Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση φθάνουμε στην Ι. Μ. Κερνίτσας για προσκύνημα. Έπειτα στη Δημητσάνα θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε το μουσείο Υδροκίνησης (ατομικά έξοδα), ή να κάνουμε τη βόλτα μας για γεύμα (προαιρετικά) στο χωριό. Επιστροφή περίπου στις 20:00.


Κυριακή 29/10/23 Στενή Ευβοίας – Μανιτάρια (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση και στην Χαλκίδα, βόλτα, καφές. Επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Στη Στενή Ευβοίας, καφέ. Επιστροφή στην περίπου στις 20:30.