Μάρτιος - Ιούνιος 2023


Σάββατο 11/03/2023 Σπήλαιο Κάψια - Λαγκάδια - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για το χωριό Κάψια, όπου θα επισκεφθούμε το ομώνυμο σπήλαιο (ατομικά έξοδα, είσοδος: 4€). Συνεχίσουμε την πορεία μας επισκεπτόμενοι τα Λαγκάδια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Βυτίνα για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:30


Σάββατο 11/03/2023  Βόλος - Πήλιο (Διήμερη)

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στα Καμμένα Βούρλα συνεχίζουμε για το Πήλιο. Φτάνουμε στον πάντα όμορφο Βόλο και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, γεύμα προαιρετικό, ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε και ανεβαίνοντας το Πήλιο θα φτάσουμε στην όμορφη Μακρυνίτσα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στον Βόλο πού θα έχουμε τη δυνατότητα όποιος επιθυμεί να γνωρίσει τα φημισμένα τσιπουράδικα αλλά και να κάνει βόλτα στην παραλία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την ''όμορφη θέα'' τον παραδοσιακό οικισμό της Τσαγκαράδας. Πρώτη σύντομη στάση στα Χάνια για βόλτα και συνεχίζουμε για τη Τσαγκαράδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής με τον χιλιόχρονο πλάτανο. Το μεσημέρι μας βρίσκει σε ένα από τα ομορφότερα και πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, τις Μηλιές με τον ιστορικό Ναό των Ταξιαρχών. Παραμονή για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μία διανυκτέρευση στο  ξενοδοχείο  Alexandros Hotel 3* με πρωινό, Φ.Π.Α, συνοδός - αρχηγός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 80€ σε δίκλινο, 115€ σε μονόκλινο, σε 75€ τρίκλινο


Κυριακή 12/03/2023 Μεσολόγγι - Αιτωλικό (Ημερήσια) Τιμή:30€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο Αιτωλικό, την νερένια πόλη καλούμενη και ως μικρή Βενετία της Ελλάδας. Επίσκεψη στο μοναδικό μουσείο Χαρακτικής της Βάσως Κατράκη. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Έπειτα θα κατευθυνθούμε προς το Μεσολόγγι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.


Παρασκευή  17/03/2023 Γ' Χαιρετισμοί - Ι. Ησυχαστήριο Αγίου Πορφυρίου (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και φτάνουμε στο Ι. Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου για την Ακολουθία των Γ' Χαιρετισμών. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.


Σάββατο 18/03/2023 Ι. Μ. Λουκούς - Παράλιο Άστρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην Ιερά Μονή Παναγίας Λουκούς, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και συνεχίζουμε για το Παράλιο Άστρος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ και φαγητό(προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.


Σάββατο 18/03/2023 Τρίκαλα - Λίμνη Πλαστήρα - Μετέωρα - Ελάτη (Διήμερη)

1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα αρκετά μεγάλο τμήμα της λίμνης και να επισκεφθούμε ένα από τα μοναστήρια της περιοχής, τη Μονή Κορώνης, σε 800 μ. περίπου υψόμετρο κοντά στο χωριό Μεσενικόλας. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό) στην περιοχή της λίμνης. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στα Τρίκαλα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Συνεχίζουμε για την Καλαμπάκα, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια ,δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα, ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με προορισμό τα εντυπωσιακά Μετέωρα. Θα θαυμάσουμε από κοντά τους επιβλητικούς βράχους που αποτελούν ταυτόχρονα ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο καθώς και το δεύτερο σημαντικότερο μνημείο της Ορθοδοξίας, μετά το Άγιο Όρος! Παραμονή για επίσκεψη και προσκύνημα σε δύο από τα μοναστήρια των Μετεώρων. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στα χωριά του Κόζιακα με πρώτη στάση στο χωριό Πύλη στο πέτρινο τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα. Στο Νεραιδοχώρι ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικά) και στην Ελάτη ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, συνοδός - αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 80€ σε δίκλινο, 115€ σε μονόκλινο, σε 75€ τρίκλινο


Κυριακή 19/03/2023 Ναύπακτος - Ι.Μ. Μεταμορφώσεως (Ημερήσια ) Τιμή: 30€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην Ναύπακτο και στην Ι. Μ. Μεταμορφώσεως με την πανοραμική θέα στον Κορινθιακό. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τη Ναύπακτο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.


Παρασκευή  24/03/2023 Δ' Χαιρετισμοί - Ι. Μ. Αναλήψεως (Απογευματινή ) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Ι. Μ. Αναλήψεως για την Ακολουθία των Δ' Χαιρετισμών. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.


Παρασκευή 24/03/2023 Τήνος ''25η Μαρτίου''(Τριήμερη)

1η Ημέρα: Αγία Πελαγία - Βώλακας - Αρνάδος 

Αναχώρηση για τη Ραφήνα, επιβίβαση στο καράβι με προορισμό το νησί της Τήνου. Άφιξη στο Νησί, επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε την πρώτη περιήγησή μας στην Τήνο με την επίσκεψή μας στην Μονή της Αγίας Πελαγίας. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τον Βώλακα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Επόμενη μας στάση ο Αρνάδος για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην πόλη της Τήνου και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Παναγία Λειτουργία - Παρέλαση - Ταραμπάδος - Πάνορμος - Πύργος

Αναχώρηση για την Παναγία της Τήνου για να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία, παραμονή για την λιτανεία της Εικόνας της Μεγαλόχαρης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Παρέλαση και εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική μας Εορτή. Μετά το πέρας αυτών θα αναχωρήσουμε για το Ταραμπάδο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στον Πάνορμο για γεύμα(προαιρετικό) κι έπειτα βόλτα και καφέ (προαιρετικό) στο όμορφο χωριό του Πύργου. Επιστροφή στην Τήνο και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Τήνος - Ραφήνα - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην Τήνο μέχρι την αναχώρηση μας για το λιμάνι για την επιστροφή μας στην Ραφήνα. Επιστροφή στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό, εισιτήρια πλοίου Φ.Π.Α, αρχηγός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 150€ σε δίκλινο δωμάτιο, 190€ σε μονόκλινο, 140€ σε τρίκλινο


Παρασκευή 24/03/2023 Λουτρά Πόζαρ (Τριήμερη)

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΕΔΕΣΣΑ -ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
2η Ημέρα: ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -ΝΥΜΦΑΙΟ
3η Ημέρα: ΝΑΟΥΣΑ- ΑΘΗΝΑ

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή: 160€ σε δίκλινο δωμάτιο, 240€ σε μονόκλινο, 150€ σε τρίκλινο


Παρασκευή 24/03/2023 Ιωάννινα-Ζαγοροχώρια (Τριήμερη)

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ Π. ΒΡΕΛΛΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
2η Ημέρα: ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ
3η Ημέρα: 
ΜΕΤΣΟΒΟ - ΑΘΗΝΑ:

Τιμή ανά άτομο με πρωινό: 135€ σε δίκλινο, 125 σε τρίκλινο, 195€ σε μονόκλινο 


Σάββατο 25/03/2023 Καλάβρυτα - Αγία Λαύρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στην περιοχή του Κιάτου και συνεχίζουμε προς την Αγία Λαύρα, για να παρακολουθήσουμε την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών της Επανάστασης του 1821. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα γραφικά και ιστορικά Καλάβρυτα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.


Σάββατο 25/03/2023  Λίμνη Τριχωνίδα - Αγρίνιο - Μεσολόγγι (Διήμερη)

1η Ημέρα: Μεσολόγγι - Αιτωλικό - Αγρίνιο
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Μεσολόγγι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση μας στο Αιτωλικό για βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για το Αγρίνιο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Ι. Μονή της Αγίας Παρασκευής - Ι. Μονή του Κοσμά του Αιτωλού - Θέρμο - Αθήνα
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Μονή της Αγίας Παρασκευής,προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Ιερά μονή του Κοσμά του Αιτωλού. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επόμενη στάση μας το Θέρμο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20.30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, συνοδός - αρχηγός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 80€ σε δίκλινο δωμάτιο, 120€ σε μονόκλινο, 75€ σε τρίκλινο


Κυριακή 26/03/2023 Αγία Φωτεινή Μαντινείας  - Βυτίνα - Λεβίδι (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στον μοναδικό Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στη Μαντίνεια, παραμονή για προσκύνημα .Επόμενη στάση μας η Βυτίνα όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Για τον απογευματινό μας καφέ θα βρεθούμε στο Λεβίδι. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.


Παρασκευή 31/03/2023 ''Ακάθιστος Ύμνος'' - Νταού Πεντέλης (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση για την Ι. Μ. Παντοκράτορος Ταώ («Νταού») Πεντέλης. Παραμονή για την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

01/04/2023  Σάββατο Σπήλαια Λιμνών - Πλανητέρο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση με κατεύθυνση το πανέμορφο και ιδιαίτερο σπήλαιο των Λιμνών. Επίσκεψη (με ατομικά έξοδα). Στη συνέχεια στο καταπράσινο Πλανητέρο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:00.


02/04/2023 Κυριακή Επικούρειο Απόλλωνα - Ανδρίτσαινα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στον ναό του Επικούρειου Απόλλωνα. Στην Ανδρίτσαινα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.


05/04/2023 Τετάρτη Άγιος Κυπριανός - Χασιά (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση για την Ι. Μ. Αγίου Κυπριανού. Προσκύνημα. Συνεχίζουμε για τη Χασιά για βόλτα, καφέ ή φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 21:00.

08/04/2023 Σάββατο Γεωργίτσι - Πηγές Ευρώτα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για τον καφέ μας, συνεχίζουμε για το Γεωργίτσι Λακωνίας ή αλλιώς ''Το μπαλκόνι του Ταϋγέτου''. Παραμονή για την βόλτα αλλά και για φαγητό (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επόμενη στάση μας θα είναι στις πηγές του Ευρώτα για να θαυμάσουμε τη φύση, την γαλήνη του τοπίου και τη δροσιά των πλατάνων. Παραμονή για τη βόλτα μας και επιστροφή με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

09/04/2023 Κυριακή Παναγία Πλατανιώτισσα - Ξυλόκαστρο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση για την Παναγία Πλατανιώτισσα, Προσκύνημα, γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση για τον απογευματινό μας καφέ στο Ξυλόκαστρο.. Επιστροφή περίπου στις 20:00.

12/04/2023 Τετάρτη  Άγια Νήπια - Βίλια (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση για τα Άγια Νήπια. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα βρεθούμε στα Βίλια για τον απογευματινό μας καφέ(προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20.00.

14/04/2023 Μεγάλη Παρασκευή  Κέρκυρα ''Πάσχα'' (Τετραήμερη)

1η Μέρα / Μ. Παρασκευή : Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ και γεύμα φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου θα πάρουμε το καράβι για το νησί των Φαιάκων, την όμορφη Κέρκυρα. Άφιξη Στην Δασσιά και στο ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, δείπνο και αμέσως μετά θα ακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου στην πόλη. Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα / Μ. Σάββατο: Πρωινό και νωρίς το πρωί θα μεταφερθούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του σκηνώματος του Αγ. Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Πρόκειται για την αρχαιότερη λιτανεία, η οποία πραγματοποιείται σε ανάμνηση του θαύματος του αγίου, ο οποίος το 1553 έσωσε το νησί από το λιμό. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται και η περιφορά του Επιταφίου της Εκκλησίας του Αγ. Σπυρίδωνα. Το 1574 οι Βενετσιάνοι απαγόρευσαν στους Ορθοδόξους την περιφορά του Επιταφίου τη Μεγάλη Παρασκευή και έκτοτε η περιφορά πραγματοποιείται μαζί με το Σεπτό Σκήνωμα του αγίου. Σημείο έναρξης της πομπής αποτελεί το Δημαρχείο της πόλης. Η πομπή ολοκληρώνεται με τη Φιλαρμονική «Καποδίστριας» και το πένθιμο εμβατήριο του Μπετόβεν. Στη συνέχεια στις 11:00 γίνεται η Πρώτη Ανάσταση με τη ρίψη των «μπότηδων». Μετά το σπάσιμο των κανατιών, οι Φιλαρμονικές ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης παιανίζοντας χαρούμενα εμβατήρια. Μετά από την περιήγησή μας στην πόλη θα μεταφερθούμε στην Παλαιοκαστρίτσα για καφέ, με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση .Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο γραφικό χωριό της Κάτω Κορακιάνας για την Αναστάσιμη Λειτουργία. Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η Μέρα / Κυριακή Του Πάσχα : Πλούσιο πρόγευμα και ακολούθως το πασχαλινό γλέντι ξεκινάει από νωρίς με μεζεδάκια και μουσική γύρω από τους χώρους της πισίνας. Ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά (όσοι το επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στο γύρισμα της σούβλας). Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο (με ατομικά έξοδα), όπου φιλοξενούνται έπιπλα και προσωπικά αντικείμενα της πριγκίπισσας Σίσσυ. Στη συνέχεια θα πάμε στην πόλη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα /Δευτέρα του Πάσχα: Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής. Αφήνοντας πίσω μας την Ηγουμενίτσα συνεχίζουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα αργά το απόγευμα με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό).

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας, τρείς διανυκτερεύσεις στη ΔΑΣΣΙΑ με πρωινό καθημερινά και δείπνο με νηστίσιμα τη Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, αναστάσιμο δείπνο το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, μεζέδες στην πισίνα και εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με μουσική την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα, Φ.Π.Α / Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ο φόρος διαμονής, άρθ. 53 του Νόμου 4389/2016, ο οποίος πληρώνεται από τον πελάτη κατευθείαν στο ξενοδοχείο, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά Άτομο:
Εlea Beach Hotel: 370€ σε δίκλινο, 350€ σε τρίκλινο, 540€ σε μονόκλινο
Nafsika Hotel: 340
€ σε δίκλινο, 325€ σε τρίκλινο, 480€ σε μονόκλινο

14/04/2023 Μεγάλη Παρασκευή Χαλκιδική ''Πάσχα'' (Τετραήμερη)

1η Μέρα / Μ. Παρασκευή: Αναχώρηση με προορισμό το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα την περιοχή της Καλλιθέας, όπου θα περάσουμε το Πάσχα μας. Στην πορεία μας προς τη Χαλκιδική θα έχουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό).Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στην εκκλησία του διπλανού χωριού Νέα Φώκαια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα / Μ. Σάββατο: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας περνώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό, Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη. Επιβίβαση στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα (προαιρετικά) στο Άγιο Όρος. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και να δούμε από απόσταση τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος, Παντελεήμονος. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα γιορτάσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης στην εκκλησία του διπλανού χωριού Νέα Φώκαια .Επιστροφή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα / ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και το γλέντι του Πάσχα ξεκινάει από νωρίς με μεζέδες και ούζο στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική και χορευτικό συγκρότημα. Το απόγευμα θα έχουμε μικρή περιήγηση, γνωριμία με κάποια χωριά της Κασσάνδρας.

4η Μέρα / Δευτέρα Του Πάσχα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το περίφημο Σπήλαιο των Πετραλώνων (εφόσον είναι ανοιχτό, με ατομικά έξοδα). Το σπήλαιο, μία από τις αρχαιότερες θέσεις της Ευρώπης, ανακαλύφθηκε το 1959 από τους κατοίκους. Σε αυτό εντοπίστηκε το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο που έχει βρεθεί στον ελλαδικό χώρο. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό(προαιρετικό) στην Αθήνα περίπου στις 22:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική με ημιδιατροφή, εισιτήρια πλοίων, συνοδός, Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.
Τιμή ανά άτομο: 215€ σε δίκλινο δωμάτιο, 345€ σε μονόκλινο, 205€ σε τρίκλινο

15/04/2023 Σάββατο  Ζάκυνθος ''Πάσχα'' (Τριήμερη)

1η Ημέρα / Αθήνα-Κυλλήνη-Ζάκυνθος : Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ φθάνουμε στην Κυλλήνη. Επιβίβαση στο καράβι για το νησί της Ζακύνθου. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με το νησί, με πρώτη επίσκεψη την Μπόχαλη που με τον οικισμό της να αγκαλιάζει το Βενετσιάνικο κάστρο. Επόμενη μικρή στάση στο λόφο Στράνη, εκεί που ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο. Μετά την όμορφη διαδρομή μας θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα / ΠΑΣΧΑ: Πασχαλινό γλέντι στο ξενοδοχείο και το απόγευμα βόλτα στην πόλη. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου της πόλεως γίνεται ο Εσπερινός της Αγάπης και λιτάνευση της επιβλητικής εικόνας της Παναγίας της Γαλανούσας καθώς και της εικόνας της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα/ Περιήγηση στο νησί - Κυλλήνη -Αθήνα : Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφθούμε την Μονή Παναγίας Αναφωνήτριας. Ελεύθερος χρόνος για να προσκυνήσουμε. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια όμορφη διαδρομή για να δούμε το περίφημο ναυάγιο της Ζακύνθου για να καταλήξουμε στην πόλη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα(προαιρετικό) μέχρι και την αναχώρηση μας με το καράβι για την Κυλλήνη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Sunrise Zante Hotel 4* με ημιδιατροφή, εισιτήρια πλοίων, συνοδός, Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.
Τιμή ανά Άτομο με ημιδιατροφή : 190€ σε δίκλινο δωμάτιο, 180€ σε τρίκλινο , 245€ σε μονόκλινο.

19/04/2023 Τετάρτη Ι.Μ.Αγίου Ραφαήλ - Άνω Σούλι - Μαραθώνα (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό την Ι. Μονή Αγίου Ραφαήλ στο Άνω Σούλι. Χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλία Μαραθώνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ, φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:00.

22/04/2023 Σάββατο Μυστράς - Παρόρι - Σπάρτη (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο Παρόρι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και συνεχίζουμε για τον Μυστρά. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την ιστορία αυτής της οχυρωμένης πόλης. Επόμενη στάση μας η Σπάρτη για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.

22/04/2023 Σάββατο Ελευσίνα - Μητρόπολη Αγίου Γεωργίου (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση για την Ελευσίνα και την Μητρόπολη του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουμε τον Εσπερινό παραμονή της Εορτής του. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην Ελευσίνα, βόλτα στον γραφικό πεζόδρομο με θέα τον αρχαιολογικό της χώρο. Επιστροφή περίπου στις 20.00.

23/04/2023 Κυριακή Λίμνη Δόξα - Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Φενεός (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ στην περιοχή του Κιάτου συνεχίζουμε για τις πλαγιές της Ζήρειας με κατεύθυνση στην τεχνητή λίμνη Δόξα και την Ι. Μ. Αγίου Γεωργίου «του Φονιά» στην περιοχή του Φενεού ανήμερα της Εορτής του. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το χωριό Στυμφαλία όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.

26/04/2023 Τετάρτη Τατόι -Πρώην Βασιλικά Ανάκτορα -Βαρυμπόμπη (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και ανεβαίνοντας την Πάρνηθα, φτάνουμε στα πρώην βασιλικά ανάκτορα. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για την Βαρυμπόμπη για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 21.00..

29/04/2023 Σάββατο Άγιος Πέτρος - Παν. Μαλεβή - Παράλιο Άστρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση για τον Άγιο Πέτρο, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Παναγίας Μαλεβής. Επόμενη στάση μας το Παράλιο Άστρος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20.30.

29/04/2023 Σάββατο  Ι.Μ Σαγματά - Χαλκίδα (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Ι. Μ. Σαγματά. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα βρεθούμε Χαλκίδα για τον καφέ μας(προαιρετικό) επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

29/04/2023 Σάββατο Όλυμπος (Τριήμερη)

1η Ημέρα: Βόλο (φαγητό) - Μακρινίτσα (καφέ) - Λεπτοκαρυά
2η Ημέρα: Ελατοχώρι (φαγητό) - Βέροια (καφέ) - Λεπτοκαρυά
3η Ημέρα: Λιτόχωρο (καφέ) - Λιβάδι Ελασσόνας (φαγητό) - Λάρισα (καφέ) - Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό, συνοδός, Φ.Π.Α. 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά Άτομο : Αναμένεται

30/04/2023  Κυριακή Πόρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση από Σύνταγμα και φτάνουμε στο Γαλατά. Μετάβαση με το πλοίο στον Πόρο και επίσκεψη στην Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής, προσκύνημα. Επιστροφή στον Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

ΜΑΙΟΣ

01/05/2023  Δευτέρα  Στενή Ευβοίας - Λευκαντί - Χαλκίδα'' Πρωτομαγιά'' (Ημερήσια )
Τιμή: 25€, 
με γεύμα & μουσική: 40€
Αναχώρηση για την Στενή Ευβοίας, να χαρούμε την φύση και να ''Πιάσουμε τον Μάη''. συνεχίζουμε για το Λευκαντί όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα (προαιρετικό) σε εστιατόριο της περιοχής. Επόμενη στάση μας η Χαλκίδα για τον απογευματινό μας καφέ και επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20.00.

03/05/2023 Τετάρτη Άγιος Πορφύριος - Ωρωπός (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση για την Ι. Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Προσκύνημα και στην παραλία Ωρωπού στάση για βόλτα, καφέ, φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 21:00.

06/05/2023 Σάββατο Άνδρος (Ημερήσια) Τιμή: 50€ (με το εισιτήρια καραβιού)

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

06/05/2023 Σάββατο Αλίαρτος - Αρβανίτσα - Λιβαδειά (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση για τη Αλίαρτο. Παραμονή για καφέ (προαιρετικό) και συνεχίζουμε για την Αρβανίτσα. Θα έχουμε χρόνο για μια μοναδική βόλτα στη φύση. Επόμενη στάση μας η Λιβαδειά για το γεύμα μας (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20.30.


06/05/2023 Σάββατο   Παναγία Σουμελά - Άγιος Παΐσιος (Διήμερη)

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεσες φτάνουμε στην Ι.Μ. Παναγία Σουμελά. Στις καταπράσινες πλαγιές του όρους Βέρμιο, κοντά στο χωριό Καστανιά, βρίσκεται η φημισμένη Μονή της Παναγίας Σουμελά, το πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού και ένας από τους σπουδαιότερους προσκυνηματικούς τόπους όλης της Ελλάδας. Παραμονή για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την περιοχή της Σουρωτής και την Ι. Μ. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Εκεί βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου. Ο Γέρων Παΐσιος ή Όσιος Παΐσιος (κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης), ήταν Έλληνας μοναχός που γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στη Μικρά Ασία, στις 25 Ιουλίου του 1924. Ο πατέρας Παΐσιος πρώτη φορά εισήλθε στο Άγιο Όρος για να μονάσει το 1949. Παραμονή για προσκύνημα. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος για βόλτα, γεύμα (προαιρετικό) στην Θεσσαλονίκη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00

Η είσοδος στο μοναστήρι δεν επιτρέπεται στις γυναίκες που φορούν παντελόνια, κοντές φούστες, αμάνικα και εξώπλατα. Το μοναστήρι δεν δίνει φούστες, μαντήλια ή οτιδήποτε άλλο. Δεν επιτρέπεται και η είσοδος στους άντρες που φορούν βερμούδες, κοντά παντελόνια και αμάνικα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται σαν προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 100€ σε δίκλινο δωμάτιο, 130€ σε μονόκλινο, 95 € σε τρίκλινο

06/05/2023 Σάββατο  Κοσμάς - Γύθειο (Διήμερη)

1η Ημέρα: ΕΛΩΝΑ - ΚΟΣΜΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ κατευθυνόμαστε στην Τσακωνιά. Λίγο μετά το Λεωνίδιο στους απόκρημνους βράχους, δεσπόζει επιβλητικά το μοναστήρι της Παναγίας Έλωνας. Αφού προσκυνήσουμε, συνεχίζουμε για τον ορεινό οικισμό του Κοσμά, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό σε ταβέρνα του χωριού. Αφού απολαύσουμε το φαγητό μας και το καταπράσινο τοπίο με τα έλατα και τις καστανιές συνεχίζουμε για το πανέμορφο Γύθειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΟΡΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για τον όρμο του Γέρακα, το γοητευτικό φιορδ της Λακωνίας! Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε τη Μονεμβασιά, τη μεσαιωνική καστροπολιτεία με τον έντονα ρομαντικό χαρακτήρα, που παραμένει ζωντανή μέχρι σήμερα, χτισμένη πάνω σε ένα νησί - βράχο που μαγνητίζει το βλέμμα του επισκέπτη. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα καλντερίμια της κάτω πόλης με τις πολυάριθμες εκκλησίες και τα παραδοσιακά σπίτια και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά Άτομο: Αναμένεται

07/05/2023 Κυριακή  Αθανάσιος Διάκος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα. Συνεχίζουμε για τον πανέμορφο ορεινό οικισμό του Αθανάσιου Διάκου (Άνω Μουσουνίτσα) στην καρδιά της Ρούμελης, σε μια περιοχή με πλούσια δάση από έλατα και θέα στα Βαρδούσια, τη Γκιώνα και την Οίτη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Πιθανή επίσκεψη στο Μουσείο Αθανασίου Διάκου (εφόσον είναι ανοικτό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

10/05/2023 Τετάρτη Άγιος Ιωάννης Μακρινός - Πάχη (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και αφού περάσουμε τα Μέγαρα συνεχίζουμε για την Ι. Μονή Αγ. Ιωάννη Μακρινού, στους πρόποδες των Γερανείων ορέων. Η προσωνυμία «Μακρινός» δόθηκε εξαιτίας της μεγάλης απόστασης της μονής από τα Μέγαρα. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια πηγαίνουμε στην Πάχη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Επιστροφή περίπου στις 20:30.


13/05/2023 Σάββατο Μανιτάρια ''Δίρφυς'' - Στενή Ευβοίας (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στην Χαλκίδα για βόλτα και για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για τις παρυφές της Δίρφυος και επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, σύντομη στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας .Επόμενη στάση μας στη Στενή Ευβοίας για μια όμορφη βόλτα στην φύση και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής(προαιρετικό). Στην συνέχεια επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.

13/05/2023 Σάββατο  Πάρνωνας - Άγιος Πέτρος - Κοσμάς (Διήμερη)

1η Ημέρα: Παράλιο Άστρος - Ι. Μ. Λουκούς - Άγιος Ιωάννης Κυνουρίας( γεύμα) - Μαλεβή - Άγιος Πέτρος (Διαμονή). 
2η Ημέρα: Κοσμάς( Γεύμα)  - Σπάρτη - Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό, συνοδός, Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά Άτομο : Αναμένεται

14/05/2023 Κυριακή  Αγία Θεοδώρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για την όμορφη Ι. Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα ακολουθήσουμε τον δρόμο Τρίπολης - Μεγαλόπολης και περνώντας από το χωριό Ίσαρι θα φτάσουμε στην Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Το εκκλησάκι βρίσκεται σε μια πανέμορφη, καταπράσινη ρεματιά με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια επιβλητικά δέντρα και προσελκύει πολλούς πιστούς, καθώς στη στέγη της υψώνονται 17 δέντρα, ένα θαύμα που σχετίζεται άμεσα με τον βίο και το μαρτύριο της Αγίας. Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (προαιρετικό) και επιστροφή με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

17/05/2023 Τετάρτη Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό τη Νέα Μάκρη για να επισκεφθούμε την Ι.Μονή Ευαγγελισμού και Αγίου Εφραίμ. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ, φαγητό (προαιρετικό), στην παραλία της Νέας Μάκρης. Επιστροφή περίπου στις 20:30.

20/05/2023 Σάββατο Καρυές Λακωνίας - Άγιος Πέτρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ και φτάνουμε στην Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Βαρσών. Παραμονή για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για τις παραδοσιακές Καρυές Λακωνίας, Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία. Από εδώ μπορεί να ακολουθήσει κάποιος σηματοδοτούμενη διαδρομή προς το μνημείο των Καρυάτιδων. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Πέτρο, γεύμα Προαιρετικό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

20/05/2023 Σάββατο Καστόρειο - Σπάρτη (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Καστόρειο. Παραμονή για μια όμορφη πεζοπορια στη φύση. Θα έχουμε χρόνο και για γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Σπάρτη για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20.30.

21/05/2023 Κυριακή Ορχομενός -Παν. Σκριπού -Πεστροφείο - Λειβαδιά (Ημερήσια) Τιμή: 25€
Αναχώρηση και φτάνουμε στην Παναγία Σκριπού, προσκύνημα. Επίσης θα επισκεφθούμε το ιχθυοτροφείο με τις φημισμένες πέστροφες στις πηγές των Τριών Χαρίτων. Στην Λειβαδιά βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:00.

21/05/2023 Κυριακή Ευρωστίνα -'Ρέμα των Μύλων'- Ζάχολη (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή: 25€
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Ευρωστίνα και στο ''Ρέμα των Μύλων'' όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε τη φύση σε μια βατή διαδρομή για μικρούς και μεγάλους. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:30.

24/05/2023 Τετάρτη  Ι. Μ. Αναλήψεως ''Παραμονή Εορτής'' - Σκούρτα (Απογευματινή) Τιμή: 15€
Αναχώρηση με προορισμό το χωριό Σκούρτα Βοιωτίας, όπου βρίσκεται το ησυχαστήριο της Αναλήψεως του Κυρίου παραμονή της Εορτής. Προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα Σκούρτα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:30.

27/05/2023 Σάββατο  Καλάβρυτα - Οδοντωτός (Ημερήσια) Τιμή: 35€ (Με το εισιτήριο του Οδοντωτού)
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να ανέβουμε το φαράγγι του Βουραϊκού, προς τα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

27/05/2023 Σάββατο  Τζουμέρκα (Τριήμερη)
1η Ημέρα: Αθήνα - Τζουμέρκα- Κυψέλη - Καταρράκτης - Πράμαντα.
2η Ημέρα: Καλαρρύτες - Μονή Κηπίνας - Συρράκο - Πράμαντα.
3η Ημέρα: Σπήλαιο Ανεμότρυπας Γέφυρα Πλάκας - Γεφύρι Άρτας - Μενίδι - Αθήνα
Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή: 160€ σε δίκλινο, 200€ σε μονόκλινο, 150€ σε τρίκλινο

28/05/2023 Κυριακή  Παύλιανη (Ημερήσια) Τιμή: 25€
Αναχώρηση, φτάνουμε στα Καμένα Βούρλα, στάση για καφέ και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την γραφικότατη Παύλιανη.. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα,καφέ και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

31/05/2023 Τετάρτη Όσιος Πατάπιος - Λουτράκι (Απογευματινή) Τιμή: 15€
Αναχώρηση και αφού περάσουμε από το Λουτράκι φτάνουμε στην Ι. Μονή του Οσίου Παταπίου. Χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Λουτράκι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ ή φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.

ΙΟΥΝΙΟΣ

03/06/2023 Σάββατο  Σπέτσες - Κόστα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Κόστα, από όπου με τα τοπικά καραβάκια θα περάσουμε απέναντι στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες (με ατομικά έξοδα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη Ντάπια, επίσκεψη στα μουσεία(με ατομικά έξοδα), μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ περίπου στις 20:30

03/06/2023 Σάββατο  Λευκάδα ''Αγίου Πνεύματος'' (Τριήμερη)
1η Ημέρα: Αθήνα - Μεσολόγγι - Λευκάδα
2η Ημέρα: Πηγές Αχέροντα (Γλυκή) - Σύβοτα - Πάργα - Λευκάδα
3η Ημέρα: Μονή Φανερωμένης - Νυδρί - Αθήνα
Τιμή ανά Άτομο : Αναμένεται

04/06/2023 Κυριακή Ι. Μ. Ελώνης - Πλάκα Λεωνιδίου (Ημερήσια) Τιμή: 25€
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για τον καφέ μας, κατευθυνόμαστε προς την Ι.Μ. Παναγιάς Έλωνας. Παραμονή για προσκύνημα (Δύσκολη πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες). Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Πλάκα Λεωνιδίου. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα περίπου στις 20:30.

04/06/2023 Κυριακή Καρπενήσι (Ημερήσια) Τιμή: 30€
Αναχώρηση νωρίς το πρωί και το μεσημέρι στάση σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό (προαιρετικό). Στη συνέχεια φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 22:00.

05/06/2023 Δευτέρα '' Αγίου Πνεύματος '' Πόρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Γαλατά. Μετάβαση με το πλοίο στον Πόρο και συνεχίζουμε για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη στην Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής, προσκύνημα. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το δάσος του Πόρου και φτάνουμε στο ιερό του Ποσειδώνα στην Καλαυρία. Σύντομη στάση και επιστροφή στον Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Μετάβαση στο Γαλατά. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

07/06/2023 Τετάρτη Σαλαμίνα - Ι.Μ.Θεοτόκου Φανερωμένης - (Απογευματινή) Τιμή: 20€
Αναχώρηση με προορισμό το Πέραμα για να επιβιβαστούμε στο φέρρυ για Σαλαμίνα. Στο νησί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Ι.Μονή Παναγίας Φανερωμένης, προσκύνημα. Επιστροφή στη πόλη, ελεύθερος χρόνος για βόλτα μέχρι την ώρα αναχώρησής μας για το Πέραμα και την επιστροφή στην Αθήνα.

10/06/2023 Σάββατο Κουρούτα Ηλείας(Ημερήσια) Τιμή: 25€
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ, φθάνουμε στην κάθε χρόνο βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Κουρούτας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.

10/06/2023 Σάββατο  Κύθηρα (Τριήμερη)
Πρόγραμμα αναμένεται

11/06/2023 Κυριακή Παράλιο Άστρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.

11/06/2023 Τυρός (Ημερήσια) Τιμή: 25€
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο όμορφο παραλιακό χωριό του Τυρού. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.

11/06/2023 Μετέωρα (Ημερήσια) Τιμή: 35€
Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στα Μετέωρα. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε 2 μοναστήρια των Μετεώρων. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) στις 21:30

11/06/2023  W Costa Navarino (Διήμερη)
1η μέρα: Ανάκτορο Νέστορα , Γιάλοβα (γεύμα) - W Costa Navarino
2η μέρα: Μεθώνη, Πύλος (γεύμα) - Αθήνα
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μία διανυκτέρευση στο W Costa Navarino με πρωινό, Φ.Π.Α, αρχηγός. 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.
Τιμή ανά άτομο: 240€ σε δίκλινο , 220€ σε τρίκλινο , 415€ σε μονόκλινο.

14/06/2023 Τετάρτη Άγιος Νεκτάριος - Λαύριο (Απογευματινή) Τιμή: 15€
Αναχώρηση με προορισμό την Καμάριζα και τον ναό του Αγίου Νεκταρίου. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια πηγαίνουμε στο Λαύριο, όπου θα παραμείνουμε για βόλτα και καφέ. Επιστροφή περίπου στις 20:30.

17/06/2023 Σάββατο Καλάβρυτα - Οδοντωτός(Ημερήσια) Τιμή: 35€ (Με το εισιτήριο του Οδοντωτού)
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να ανέβουμε το φαράγγι του Βουραϊκού, να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία και να απολαύσουμε μια μαγευτική διαδρομή 22 χλμ. και διάρκειας μιας ώρας, μέσα στο φαράγγι πλάι στο Βουραϊκό. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

18/06/2023 ΚΥΡΙΑΚΗ '' Γιορτή Κερασιού '' Καστρί Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 40€
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στο Καστρί Κυνουρίας, στα 940μ. στις πλαγιές του Πάρνωνα. Ένα χωριό σε μια υπέροχη και γραφική τοποθεσία με υπέροχη θέα. Ελεύθερος χρόνος για να περάσουμε όμορφα την ημέρα μας στη γιορτή κερασιού που οργανώνει το γραφείο μας στην κεντρική πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική και άφθονα κεράσια!!!.. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00.

19/06/2023 Δευτέρα  Λευκαντί Ευβοίας (Επταήμερες Διακοπές)
Επτά μέρες διακοπές. Απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση και καθημερινά μπάνια αφού το ξενοδοχείο ''Ποσειδών'' που θα μας φιλοξενήσει βρίσκεται στην παραλία.
Τιμή ανά Άτομο : Αναμένεται

19/06/2023 Δευτέρα  Αμμουδιά Πρεβέζης (Επταήμερες Διακοπές)
Ιδανικό μέρος για απόλυτη χαλάρωση με την υπέροχη αμμώδη παραλία μπορεί να εξυπηρετεί λουόμενους κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις στην θάλασσα, στην αμμουδιά, στα μαγαζιά και στην βόλτα, μιας και η περιοχή δεν διαθέτει καμία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Ο ήσυχος γραφικός οικισμός, σας υπόσχεται όμορφες, χαλαρωτικές, αλλά και ασφαλείς διακοπές!
1η Ημέρα: Αθήνα - Αμμουδιά (άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το μεσημέρι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό προαιρετικά).
2η Ημέρα: Αμμουδιά (μπάνιο, ελεύθερος χρόνος) - Σύβοτα Απογευματινή βόλτα στα εξωτικά Σύβοτα.
3η Ημέρα: Προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς.
4η Ημέρα: Απογευματινή βόλτα στον Αχέροντα ποταμό και τις πηγές του ποταμού στο χωριό Γλυκή (δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες στο ποτάμι, π.χ. ιππασία, rafting/ (προαιρετικά)
5η Ημέρα: Αμμουδιά (μπάνιο, ελεύθερος χρόνος) - Πάργα (Απογευματινή βόλτα).
6η Ημέρα: Αμμουδιά (μπάνιο, ελεύθερος χρόνος) - Πρέβεζα (Απογευματινή βόλτα).
7η Ημέρα: Λευκάδα (περιήγηση, ελεύθερος χρόνος, γεύμα προαιρετικό) - Αθήνα (επιστροφή περίπου στις 21:00).
Τιμή ανά Άτομο : Αναμένεται

21/06/2023 Τετάρτη Σούνιο (Απογευματινή) Τιμή: 15€
Αναχώρηση με προορισμό την παραλία του Σουνίου. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ ή φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.


23/06/2023 Παρασκευή Σκύρος (Τριήμερη)
1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟΣ: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο λιμάνι της Κύμης, απ ́ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Λιναριά της Σκύρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια,ελεύθερος χρόνος για το 1ο μας μπάνιο. Το βράδυ θα έχουμε την πρώτη μας γνωριμία με την χώρα της Σκύρου, όπου σας προτείνουμε να γευτείτε το περίφημο παγωτό της Φαλταϊνας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα, ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ - ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε την Σκύρο. Αφού περάσουμε από τους Ασπούς θα κατευθυνθούμε προς το νότιο τμήμα του νησιού , όπου θα συναντήσουμε την παραλία της Καλαμίτσας αλλά και τους χώρους που ζουν τα Σκυριανά αλογάκια. Στην συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο Βόρειο τμήμα του νησιού. Περνώντας από την Ατσίτσα και τα υπέροχα πευκοδάση, θα βρεθούμε στην Κυρά Παναγιά για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Το βράδυ θα επισκεφθούμε τη Χώρα με τα υπέροχα δρομάκια και τα κουκλίστικα μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση

3η Ημέρα, ΧΩΡΑ - ΜΑΓΑΖΙΑ - ΑΧΕΡΟΥΝΕΣ - ΚΥΜΗ: Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε τα 2 σημαντικά μουσεία της Χώρας, το αρχαιολογικό και το λαογραφικό Φαλτάϊτς (με ατομικά έξοδα). Επίσης θα επισκεφθούμε παραδοσιακό εργαστήριο κεραμικών, όπου θα δούμε τον καλλιτέχνη επί τω έργω!!! Τελευταία μας στάση η παραλία των Αχερούνων για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ,μετακινήσεις βάσει προγράμματος με λεωφορείο του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίου Κύμη - Σκύρο - Κύμη, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά Άτομο : Αναμένεται

24/06/2023 Σάββατο Άνδρος (Ημερήσια) Τιμή: 50€

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δυο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

24/06/2023 Σάββατο  Παραλία Αλυκές Δροσιάς Χαλκίδος (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€

Αναχώρηση για την παραλία της Δροσιάς Χαλκίδος. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα το απόγευμα.

25/06/2023 Κυριακή  Λιχαδονήσια (Ημερήσια) Τιμή: 35€ (με το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση για τα Καμένα Βούρλα. Επιβίβαση στο καράβι για να γνωρίσουμε από κοντά τα Λιχαδονήσια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα κάνουμε στάση για μπάνιο στο μεγαλύτερο από τα νησάκια, τη Στρογγυλή, και στη συνέχεια θα σταθούμε στον Άγιο Γεώργιο της Εύβοιας για φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στα Καμένα Βούρλα. Άφιξη στην Αθήνα περίπου στις 20:30.

28/06/2023 Τετάρτη Κακιά Θάλασσα (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό την παραλία της Κακιάς Θάλασσας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα, καφέ ή φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.