ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ -  ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

Διήμερη Εκδρομή Αναχώρηση Σάββατο 26/04/2025


1η Ημέρα: Ιερός Ναός Παναγίας Σουμελά
Αναχώρηση και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και γευμα (προαιρετικά) φτάνουμε στον Ιερό Ναό Παναγίας Σουμελά, λίγο έξω από το χωριό Καστανιά στο νομό Ημαθίας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και στην συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Ι. Μ. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου (Τάφος Αγίου Παϊσίου)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, λίγο έξω από το χωριό Σουρωτή. Εδώ που βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου Παϊσίου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα. (Προσοχή! Η είσοδος στο μοναστήρι δεν επιτρέπεται στις γυναίκες που φορούν παντελόνια, κοντές φούστες, αμάνικα και εξώπλατα. Το μοναστήρι δεν δίνει φούστες, μαντήλια ή οτιδήποτε άλλο. Δεν επιτρέπεται και η είσοδος στους άντρες που φορούν βερμούδες, κοντά παντελόνια και αμάνικα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά) Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή ανά άτομο:
€ σε δίκλινο ✱ € σε τρίκλινο ✱ € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας ✱ μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό ✱ Φ.Π.Α ✱ αρχηγός
Δεν περιλαμβάνονται:
ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό ✱ είσοδος σε χώρους με εισιτήριο ✱ Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση € ανά δωμάτιο