Παραλιο Άστρος Διακοπές

Αναχώρηση Σάββατο 6 Ιουλίου

                                  ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΕΞΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

1η Ημέρα: Αναχώρηση το πρωί και με ενδιάμεση στάση για καφέ φθάνουμε στο Παράλιο Άστρος. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και ξεκούραση και φαγητό(προαιρετικό). Το βραδάκι όποιος επιθυμεί θα έχουμε την ευκαιρία για βόλτα στην Πλατεία του Π.Άστρους, βόλτα στο όμορφο και γραφικό λιμάνι αλλά και στα παραλιακά μαγαζιά που καλύπτουν φαγητό, ποτό, καφέ και γλυκό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το μπάνιο μας στην παραλία ''Πόρτες'' στο Παράλιο Άστρος. Φαγητό (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στην Παναγία Έλωνα, παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τον Τυρό. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Μετά το πρόγευμά μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μπάνιο μας αλλά και για γεύμα(προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το όμορφο Ναύπλιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή φαγητό(προαιρετικά). Επιστροφή στο Άστρος και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Πρωινό και μπάνιο σε παραλία του Άστρους και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Μονή Παναγίας Μαλεβή, προσκύνημα και συνεχίζουμε για το ορεινό χωριό του Άγιου Ιωάννη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στο Άστρος και το ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικά). Ξεκούραση στο ξενοδοχείο και βραδινή βόλτα στην Πλατεία του Άστρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας και κάνουμε και την τελευταία βουτιά όποιος επιθυμεί και φαγητό(προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Στην συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα.


Τιμή ανά άτομο με πρωινό:

Μονόκλινο: 290€ , Δίκλινο: 210€, Τρίκλινο: 200€

80€ Προκαταβολή, 12 άτοκες δόσεις.