Πάρνωνας - Άγιος Πέτρος – Άγιος Ιωάννης ‘’Φυσιολατρική’’ 

Διήμερη Εκδρομή Αναχώρηση: Σάββατο  06/04/2023

Διήμερη Εκδρομή
 Αναχωρήση: Σάββατο 06/04/2023 


Ημέρα: Άνω Δολιανά - Καστρί - Άγιος Πέτρος Διαμονή. Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στα Άνω Δολιανά, ένα καταπράσινο χωριό του Πάρνωνα στα 1000μ. υψόμετρο. Από εκεί, με όποιον θέλει, ξεκινάμε πεζοπορική διαδρομή μέχρι το Καστρί Κυνουρίας (9 χλμ - 2,5 ώρες περίπου διάρκεια περιπάτου – Ανάβ. 260μ. και Κατάβ. 320μ.). Για αυτούς που δεν θα ακολουθήσουν την πεζοπορική διαδρομή, ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο χωριό και μεταφορά στο Καστρί Κυνουρίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα άφιξη στον Άγιο Πέτρο ελεύθερος χρόνος, ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Ημέρα: Άγιος Πέτρος - Άγιος Ιωάννης - Αθήνα. Πρωινό στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στον Άγιο Πέτρο και με όποιον θέλει περίπατος στο δάσος γύρω από το χωριό (6,4 χλμ - 2 ώρες περίπου διάρκεια περιπάτου - Ανάβ. 260μ. και Κατάβ. 250μ.). Αφήνουμε το χωριό του Άγιου Πέτρου και κατευθυνόμαστε σε ένα άλλο χωριό της Αρκαδίας, τον Άγιο Ιωάννη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Περιλαμβάνονται: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Hotel Parnon με πρωινό, συνοδός, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά Άτομο: 90€ σε δίκλινο δωμάτιο, 110€ σε μονόκλινο, 85€ σε τρίκλινο.