
ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ -ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ -ΠΑΞΟΙ - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ (3ΗΜΕΡΗ)
Αναχώρηση Παρασκευή 12/06/2026
🚌 *Πρέβεζα - Πάργα - Μεσολόγγι - Κρουαζιέρα Παξοί - Αχέροντας-Αμμουδιά *
Παρασκευή 12 Ιουνίου 2026
Τριήμερη Εκδρομή
Αφεθείτε σε ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι στη Δυτική Ελλάδα, όπου η φυσική ομορφιά συναντά την άνεση και την προσεγμένη φιλοξενία. Μια προσεκτικά σχεδιασμένη εμπειρία για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν, να απολαύσουν ποιοτικές στιγμές και να γεμίσουν όμορφες εικόνες, μακριά από την καθημερινότητα.
1η ημέρα – Μεσολόγγι & Πρέβεζα
Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό το ιστορικό Μεσολόγγι και επίσκεψη στο ιδιαίτερο Μουσείο Άλατος. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε στην ειδυλλιακή Τουρλίδα, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα(προαιρετικά) και μπάνιο για όσους το επιθυμούν. Άφιξη στην Καστροσυκιά Πρεβέζης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, με ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.
2η ημέρα – Πάργα & Παξοί
Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε για μια ημέρα που μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με την κρουαζιέρα στους μαγευτικούς Παξούς, με αναχώρηση από την γραφική Πάργα. Θα απολαύσετε καταγάλανα νερά, ειδυλλιακά τοπία και εικόνες που μένουν αξέχαστες. Μετά την κρουαζιέρα μας, αποβίβαση στη Πάργα, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ημέρα – Γλυκή & Αμμουδιά
Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τη γραφική Γλυκή, σε ένα καταπράσινο τοπίο δίπλα στα νερά του Αχέροντα, ιδανικό για μια ήρεμη βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για την όμορφη Αμμουδιά, όπου θα απολαύσουμε μπάνιο και γεύμα(προαιρετικά) δίπλα στη θάλασσα. Επιστροφή στην Αθήνα γεμάτοι όμορφες εικόνες και ανανεωμένη διάθεση.
Τιμές ανά άτομο με Ημιδιατροφή και Κρουαζιέρα στους Παξούς:
240€ σε Δίκλινο,
220€ σε Τρίκλινο
320€ σε Μονόκλινο
Περιλαμβάνονται:
Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου
Κρουαζιέρα στους Παξούς
Δύο διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχειο Poseidon Beach Hotel στην Καστροσυκιά
Φ.Π.Α
Αρχηγός εκδρομής
Δεν περιλαμβάνονται:
Προαιρετικά γεύματα και είσοδοι σε χώρους με εισιτήριο
Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση 10 €
