ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ(4ΗΜΕΡΗ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  03/05/2024 

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ -ΣΥΒΟΤΑ

1η Μέρα / Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ, φθάνουμε στην όμορφη στην πόλη της Πρέβεζας. Άφιξη στο ξενοδοχείο Ninos Grand Beach 4* Resort. Τακτοποίηση στα δωμάτια, χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και μεταφορά στην Πρέβεζα για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα / Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την περιήγηση μας. Πρώτη μας στάση στο χωριό Γλυκή, όπου βρίσκονται οι πηγές του ποταμού Αχέροντα, ένα όμορφο φυσικό τοπίο με πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Συνεχίζουμε για τα κοσμοπολίτικα Σύβοτα ένα από τα πιο εξωτικά παραθαλάσσια μέρη της Ελλάδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση μας στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα, στον παραθαλάσσιο οικισμό της Αμμουδιάς. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ & βαρκάδα στον ποταμό Αχέροντα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα μεταβούμε στην Ι. Μ. Ζαλόγγου για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα / ΠΑΣΧΑ: Πλούσιο πρόγευμα και στην συνέχεια μεζεδάκια και γλέντι, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στον κήπο του ξενοδοχείου, κατά την διάρκεια του ψησίματος του οβελία και το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα πάμε για καφέ και βόλτα στην γραφική Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4η Μέρα / ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Θα κατευθυνθούμε στο καταπράσινο νησί της Λευκάδας και το όμορφο Νυδρί. Από εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε (προαιρετικά) μίνι κρουαζιέρα στα γύρω νησιά Σκορπιός – Σκορπίδι – Μεγανήσι – Μαδούρη. Γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις το βράδυ.

   ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας,
  • Τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο  ξενοδοχείο Ninos Grand Beach 4* Resort (δείπνο με μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, πασχαλινοί μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα, πασχαλινός οβελίας την Κυριακή το μεσημέρι,)
  • Φ.Π.Α,
  • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό,
  • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,
  • ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 280€ σε δίκλινο δωμάτιο, 270€ σε τρίκλινο, 400€ σε μονόκλινο.