ΡΟΔΟΣ - ΣΥΜΗ / ΕΞΑΗΜΕΡΗ
Αναχώρηση: Τετάρτη 11/9/2019

11/9 ΤΕΤΑΡΤΗ ΡΟΔΟΣ - ΣΥΜΗ (ΕΞΑΗΜΕΡΗ)

1η Ημέρα: Αναχώρηση το απόγευμα για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο καράβι με προορισμό το νησί των ιπποτών, την Ρόδο.

2η Ημέρα: Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και πρώτη γνωριμία με τη πόλη. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και στη συνέχεια ξενάγηση στη πόλη της Ρόδου. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο καράβι με προορισμό τη Σύμη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ και φαγητό (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο καράβι με προορισμό τον Πανορμίτη για να επισκεφθούμε την Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επιβίβαση στο καράβι και επιστροφή στη Ρόδο και στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε με κατεύθυνση τον Άνω Καλαμώνα και κοντά στο χωριό Θεολόγος για να επισκεφθούμε την κοιλάδα με τις πεταλούδες της Ρόδου. Πρόκειται για ένα σπάνιο βιότοπο που φιλοξενεί την πεταλούδα Panaxia Quadripunctaria (ένα πολύ σπάνιο είδος που το συναντά κανείς σε πολύ λίγα μέρη σε όλο τον κόσμο), η οποία κάνει την εμφάνιση της σε αυτό το μοναδικό φυσικό πάρκο, κατά την περίοδο από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μία από τις τρεις αρχαίες πόλεις της Ρόδου την Κάμειρο. Θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα εκείνη την εποχή αφού πολλά από τα Ερείπια σώζονται μέχρι σήμερα και μαρτυρούν τη ζωή και την αρχιτεκτονική αυτής της Αρχαϊκής πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την πόλη της Λίνδου και τον αρχαιολογικό χώρο στο ακρωτήριο Κράνα, με σημαντικότερο αξιοθέατο τον δωρικό Ναό της Αθηνάς, το μεσαιωνικό φρούριο. Επίσκεψη στην Ι. Μ. Παναγίας Τσαμπίκας. Τελευταίος μας προορισμός το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο.

6η Ημέρα: Το πρωί μας βρίσκει στον Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στην αφετηρία μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Εισιτήρια πλοίου Πειραιά - Ρόδο - Πειραιά οικονομικής θέσης, Μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου σύμφωνα με το πρόγραμμα, τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 390€ σε δίκλινο δωμάτιο, 510€ σε μονόκλινο, 370€ σε τρίκλινο

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016
Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 02/08/2019