ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ / ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ

Αναχώρηση: Παρασκευή 26/9/2019

26/9 ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ)

1η Ημέρα, ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Αναχώρηση από Αθήνα με λεωφορείο του γραφείου μας για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τη Σαντορίνη.

Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα αναχώρηση με προορισμό τα Φηρά, τη Χώρα του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα, ΝΕΑ ΚΑΜΕΝΗ - ΠΕΡΙΣΣΑ - ΟΙΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή με καραβάκι στο ηφαίστειο. Μετάβαση στην παραλία της Περίσσας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό).

Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Οία για να θαυμάσουμε το φημισμένο ηλιοβασίλεμα. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα, ΑΚΡΩΤΗΡΙ - ΦΗΡΑ - ΚΑΜΑΡΙ - ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ: Επίσκεψη (με ατομικά έξοδα) στον προϊστορικό οικισμό του Ακρωτηρίου, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Αιγαίου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα Φηρά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα.

Προαιρετική επίσκεψη στο μουσείο Προϊστορικής Θήρας. Επόμενος προορισμός μας το Καμάρι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Ημεροβίγλι, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της καλντέρας. Ελεύθερος χρόνος.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη σε ένα από τα οινοποιεία του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για την τελευταία μας βόλτα στο νησί. Μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο του γραφείου. Επιστροφή στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Λεωφορείο για τη μεταφορά Αθήνα - Πειραιά - Αθήνα, εισιτήρια πλοίου Πειραιά - Σαντορίνη - Πειραιά οικονομικής θέσης. Μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου σύμφωνα με το πρόγραμμα, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με πρωινό, περιηγήσεις, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό. Είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 280€ σε δίκλινο δωμάτιο, 390€ σε μονόκλινο, 270€ σε τρίκλινο.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016
Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 20/08/2019