Σχετικά με μας

Ποιοι είμαστε

Κατ' αρχήν είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση τριών αδελφών, των Βασίλη, Γιώργου και Στέλιου Χαλούλου με καταγωγή από την ορεινή Κυνουρία (Καστρί και Βέρβενα). Μεγαλώσαμε στο 'Αστρος Κυνουρίας και είμαστε ένα ζωντανό παράδειγμα της ανυπαρξίας επαγγελματικού προσανατολισμού στο ελληνικό σχολείο, αφού κανείς μας δεν ακολούθησε το αντικείμενο που σπούδασε.
Η ενασχόλησή μας με τις μεταφορές και τις εκδρομές έγινε σταδιακά σαν να επρόκειτο για μία προγραμματισμένη διαδικασία (αν και στην πραγματικότητα ήταν μιά σειρά αλμάτων, ενίοτε στό κενό). Όταν, μετά από καιρό, ξεκινήσαμε να διοργανώνουμε τις εκδρομές μας προσέξαμε ότι έχουν το εξής χαρακτηριστικό: κάποιος σου εμπιστεύεται την ημέρα του κι εσύ πρέπει να φροντίσεις ώστε στο τέλος της να μην του μείνει η αίσθηση ότι την σπατάλησε κι αν είναι δυνατόν να αποκτήσει καλή διάθεση για τις μέρες που θα 'ρθουν,
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, π.χ. από τη στιγμή που θα πατήσει στο σκαλοπάτι του λεωφορείου να αισθανθεί ότι έρχεται σε ένα χώρο οικείο, ένα χώρο στον οποίο δεν είναι ξένος και αυτοί που τον υποδέχονται κοιτάζουν μη σκοντάψει στο διάδρομο και όχι ποιά τσέπη είναι παχύτερη.
Δύο πράγματα θέλουμε να πετύχουμε, το ένα είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε σ' αυτούς που μας διάλεξαν αυτό που θα θέλαμε κι εμείς αν ήμασταν στη θέση τους και το άλλο να τους αντιμετωπίσουμε σαν να ήταν, αν όχι μέλη της οικογένειάς μας, πάντως στον κοινωνικό μας περίγυρο. Βέβαια πρόκειται για μία κάπως δύσκολη άσκηση ισορροπίας αν λάβουμε υπ' όψιν το ευμετάβλητο της ανθρώπινης διάθεσης και τις εικόνες και τα προβλήματα που κουβαλάει ο καθένας μέσα του, νομίζουμε όμως πως αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποίηση, αξίζει τον κόπο.
Όπως σε όλα τα μικρά γραφεία θά έχετε μπροστά σας τους άμεσα υπεύθυνους, δηλαδή τούς ιδιοκτήτες. Στο γραφείο θα μιλήσετε μαζί μας, στο λεωφορείο θα είμαστε μαζί σας, άλλοτε ως οδηγοί και άλλοτε ως συνοδοί σας.
Αν, τελικά, υπάρχει μια κεντρική ιδέα σ' αυτό που κάνουμε, είναι ότι τόσο το νέο αίμα (οικογενειακό) που σιγά-σιγά έρχεται στη δουλειά, αλλά και οι άνθρωποι που χρησιμοποιούμε, απαιτούμε να έχουν την ίδια νοοτροπία με μάς, δηλαδή ΑΠΟΛΥΤΟ ​σεβασμό στην "ημέρα" τού ανθρώπου που μας επέλεξε για να την ξοδέψει.
Αν μας επιλέξετε, ζητάμε μόνο την καλή σας διάθεση, μην έρθετε προκατειλημμένοι ίσως από άλλες εμπειρίες σας, τα λάθη μας δεν είναι σκόπιμα, δείτε μας πρώτα και μετά κρίνετε μας...