ΣΙΦΝΟΣ / ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Αναχώρηση: Πέμπτη 12/9/2019

12/9 ΠΕΜΠΤΗ ΣΙΦΝΟΣ (ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ)

1η Ημέρα: Αναχώρηση το πρωί για τον Πειραιά όπου θα πάρουμε το καράβι για την όμορφη Σίφνο. Μετά από 5 ώρες περίπου θα φθάσουμε στο νησί, επιβίβαση στο λεωφορείο μας με κατεύθυνση στον Πλατύ Γυαλό και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, φαγητό (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Βαθύ. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ θα μας βρει στη χώρα, στο λιμάνι με ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό(προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για τον οικισμό της Χερρονήσου βόρεια της Σίφνου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στον Φάρο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αφήνουμε το ξενοδοχείο με κατεύθυνση το λιμάνι. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρησή μας με το πλοίο για τον Πειραιά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τα εισιτήρια του καραβιού σε οικονομική θέση, τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 240€ σε δίκλινο δωμάτιο, 320€ σε μονόκλινο, σε 220€ σε τρίκλινο.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016
Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 01/05/2019