ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΑΛΛΟΝΗΣΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ (ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ)

Αναχώρηση: 18/07/20

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο Μαντούδι. Επιβίβαση στο καράβι και άφιξη στην Σκόπελο και στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα στην Αλόννησο με πρώτη επίσκεψη στο Θαλάσσιο Πάρκο (περιήγηση, μπάνιο και γεύμα προαιρετικό). Αναχώρηση για την Σκόπελο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ημερήσια προαιρετική εκδρομή στην Σκιάθο.(μπάνιο και γεύμα προαιρετικό). Επιστροφή στη Σκόπελο και στο ξενοδοχείο το βράδυ. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση μια τελευταία βόλτα στην Σκόπελο. Επιβίβαση στο καράβι για το Μαντούδι. Επιστροφή στην Αθήνα περίπου 20:30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Αίολος 3* με πρωινό, εισιτήρια πλοίου Μαντούδι - Σκόπελος με επιστροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται σαν προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά Άτομο: 240€ σε δίκλινο, 330€ σε μονόκλινο,  230€  σε τρίκλινο.           Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού, εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.