ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΡΑΜΑ - ΣΕΡΡΕΣ 

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2022

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για καφέ (προαιρετικά), φτάνουμε στην παραλία του Βόλου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς τη Θεσσαλονίκη, άφιξη στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE 5*. Tακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Περιήγηση στην πόλη και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν, διανυκτέρευση. 

3η Ημέρα:  Πρωινό στο ξενοδοχείο, και αναχώρηση με προορισμό την πόλη της Δράμας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφτούμε το θεματικό πάρκο της Ονειρούποληςτο μαγικό χωριό του ΄Αη-Βασίλη, και για γεύμα στην πόλη (προαιρετικά). Στη συνέχεια πηγαίνουμε στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας, την πόλη των Σερρών, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 

4η Ημέρα : Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση τους πρόποδες του Βερμίου όρους και την πόλη της Βέροιας. ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ (προαιρετικά) στην πόλη. Το μεσημέρι, θα βρεθούμε στις ανατολικές απολήξεις του Ολύμπου, στην πόλη του Λιτόχωρου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, 
  • τρεις διανυκτερεύσεις στο GRAND HOTEL PALACE 5* με ημιδιατροφή, 
  • Φ.Π.Α, 
  • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, 
  • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο:  290€ σε δίκλινο δωμάτιο, 450€ σε μονόκλινο, 260€ σε τρίκλινο.