ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΑ- ΔΡΑΜΑ - ΒΕΡΜΙΟ
Τετραήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση: Δευτέρα 30/12
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑ-ΔΡΑΜΑ-ΒΕΡΜΙΟ (ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ) ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
1η Ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ 30/12/2019: ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Αναχώρηση το πρωί για την Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση για καφέ και φαγητό (προαιρετικό). Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.
2η Ημέρα: ΤΡΙΤΗ 31/12/2019: ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑ - ΔΡΑΜΑ: Μετά τον πρωινό μας θα αναχωρούμε για την Δράμα και για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την πόλη της Δράμας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και το βράδυ μας περιμένει για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς εορταστικό κλίμα με μουσική και γεύμα. Διανυκτέρευση.
3η Ημέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ 01/01/2020: ΒΕΡΜΙΟ - ΑΛΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ : Αναχώρηση μετά το πρόγευμά μας για το χιονοδρομικό κέντρο. Παραμονή για βόλτα και συνεχίζουμε για το άλσος του Αγίου Νικολάου. Ένα πανελλήνιο κέντρο αναψυχής 60 στρεμμάτων που μπορούμε να κάνουμε βόλτα και να θαυμάσουμε το άλσος με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, τις πηγές του ποταμού Αράπιτσα, την τεχνιτή λίμνη, το εκτροφείο θηραμάτων και πολλά άλλα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο εκτός από την βόλτα αλλά και για γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.
4η Ημέρα: ΠΕΜΠΤΗ 02/01/2020: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας και αφήνοντας το ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε τον Ναό του Αγίου Δημητρίου. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό) περίπου στις 21:00.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Grand Hotel στην Θεσσαλονίκη με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός - αρχηγός. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,ο φόρος διαμονής (4€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση) του άρθρου 53 Ν.4389/2016.
Τιμή ανά άτομο: 260 € σε δίκλινο δωμάτιο, 430 € σε μονόκλινο, 240 € σε τρίκλινο.