ΘΡΑΚΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πενθήμερη εκδρομή. Αναχώρηση δευτέρα 23/12/2019

                     ΘΡΑΚΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

1η Ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12/19 ΑΘΗΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ: Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα (προαιρετικό), φθάνουμε στην Καβάλα και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΤΡΙΤΗ 24/12/19 ΚΑΒΑΛΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ:

Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για την Αλεξανδρούπολη ελεύθερος χρόνος για καφέ και συνεχίζουμε για την Αδριανούπολη. Πρώτη γνωριμία με την πόλη, άφιξη στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ θα κάνουμε την βραδινή μας βόλτα για φαγητό την παραμονή των Χριστουγέννων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ 25/12/19 ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ: Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την περιήγηση και την ξενάγηση μας στην Αδριανούπολη. Θα έχουμε χρόνο για βόλτα στην πόλη για γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΠΕΜΠΤΗ 26/12/2019 ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ -ΚΑΒΑΛΑ: Μετά το πρόγευμά μας και αφήνοντας το ξενοδοχείο θα ξεκινήσουμε για το Δάσος Δαδιάς. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τη φύση κι έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη για βόλτα και φαγητό(προαιρετικό). Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/12/19 ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για μια τελευταία βόλτα στην πόλη της Καβάλας και συνεχίζουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ (προαιρετικά) περίπου στις 21:30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο Ωκεανίς στην Καβάλα και δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ramada στην Αδριανούπολη, με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.        ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής  του άρθρου 53 Ν.4389/2016.                                                              (ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ).

Τιμή ανά άτομο: 260€ σε δίκλινο δωμάτιο, 340€ σε μονόκλινο, 240€ σε τρίκλινο