Τήνος Σεπτέμβριος  Οκτώβριος 2021

                                                    Ημερήσια αναχώρηση κάθε Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή.                                                     Διήμερη, Τριήμερη αναχ΄ωρηση κάθε Τετάρτη, Σάββατο.

Ημερήσια
Ημερήσια

Αναχώρηση κάθε Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή

 Αναχώρηση νωρίς το πρωί από διάφορα σημεία της Αθήνας με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Στο λιμάνι σας δίνουμε τα εισιτήρια του πλοίου, ( Ραφήνα-Τήνος, Τήνος - Ραφήνα). Αναχώρηση από Ραφήνα με το πλοίο των 7.30 ή με το πλοίο των 7.50 . Μετά από τέσσερις ώρες περίπου ( με το συμβατικό πλοίο), άφιξη στην Τήνο, επιβίβαση σε λεωφορείο του γραφείου μας που μας περιμένει στο λιμάνι και πηγαίνουμε στον Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας της Τήνου. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα, βόλτα, γεύμα στην πόλη της Τήνου. Ο καθένας διαχειρίζεται τον χρόνο του, επιστροφή ατομικά στο λιμάνι, επιβίβαση ατομικά στο πλοίο. Τέσσερις ώρες μετά την αναχώρηση άφιξη στην Ραφήνα, επιβίβαση στο λεωφορείο του γραφείου μας και επιστροφή στην αφετηρία μας.                 Την Τετάρτη η αναχώρηση από την Τήνο είναι με τον πλοίο των 14.30, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή η αναχώρηση από την Τήνο είναι με το πλοίο των 17.00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μεταφορές Αθήνα - Ραφήνα Αθήνα, μεταφορά από το λιμάνι της Τήνου στον Ναό της Παναγίας, εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟ - ΡΑΦΗΝΑ, ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε χώρους με εισιτήριο, όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά.                                                   Τιμή: 60€  με συμβατικό πλοίο.

                                                                


Διήμερη
Διήμερη

Αναχώρηση κάθε Τετάρτη, Σάββατο

1η μέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από διάφορα σημεία της Αθήνας με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Στο λιμάνι σας δίνουμε τα εισιτήρια του πλοίου, ( Ραφήνα-Τήνος, Τήνος - Ραφήνα). Αναχώρηση από Ραφήνα με το πλοίο των 7.30 ή με το πλοίο των 7.50 . Μετά από τέσσερις ώρες περίπου ( με το συμβατικό πλοίο), άφιξη στην Τήνο, επιβίβαση σε λεωφορείο του γραφείου μας που μας περιμένει στο λιμάνι και ξεκινάμε για την πρώτη μας βόλτα στο νησί, στα Έξω Μέρη. Επίσκεψη στο μοναδικό στο είδος του Μουσείο Μαρμαροτεχνείας στον Πύργο, το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου και χωριό των μαρμαράδων και ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ στον εντυπωσιακό αυτό παραδοσιακό οικισμό, ο οποίος είναι ένα υπαίθριο μουσείο έργων τέχνης από μάρμαρο. Επόμενη στάση μας στα Κιόνια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό). Στην συνέχεια, άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.      2η μέρα: Στις 08.00 μετάβαση στον Ναό της Παναγίας για να παρακολουθήσουμε την θεία λειτουργία. Στις 09.15 επιστροφή στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Στις 10.45 μαζί με τα πράγματα μας αναχώρηση για την δεύτερη βόλτα μας στο νησί στα Μέσα Μέρη. Πρώτη μας επίσκεψη στην Ι.Μ. Κεχροβουνίου, το μοναστήρι που μόνασε η Αγία Πελαγία, 20λεπτη παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τον Βώλακα άλλον ένα παραδοσιακό οικισμό της Τήνου, ο οποίος βρίσκεται σε μια περιοχή γεμάτη από τεράστιους στρογγυλούς γρανιτένιους βράχους. Ελεύθερος χρόνος 45 λεπτά για βόλτα, καφέ στο μοναδικό αυτό τοπίο, οπού οι καλαθοπλέκτες συνεχίζουν να πλέκουν τα καλάθια τους όπως ακριβώς και οι πρόγονοι τους. Επιστροφή στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση στις 14.00, μετά από 4 ώρες άφιξη στην Ραφήνα και επιστροφή στην αφετηρία μας με λεωφορείου του γραφείου.                                     ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μεταφορές Αθήνα - Ραφήνα Αθήνα, περιηγήσεις στην Τήνο σύμφωνα με το πρόγραμμα, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 2* στην πόλη της Τήνου  εισιτήρια συμβατικού πλοίου οικονομικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟ - ΡΑΦΗΝΑ, ΦΠΑ.                                             ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε χώρους με εισιτήριο, όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά.                                              Δυνατότητα  επιλογής διαφορετικού ξενοδοχείου με πιθανή επιβάρυνση στην τιμή.                                                                               Τιμή ανά άτομο: 120€ σε μονόκλινο                                                       100€ σε δίκλινο, τρίκλινο  

Τριήμερη
Τριήμερη

Αναχώρηση κάθε Τετάρτη, Σάββατο 

1η μέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από διάφορα σημεία της Αθήνας με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Στο λιμάνι σας δίνουμε τα εισιτήρια του πλοίου, ( Ραφήνα-Τήνος, Τήνος - Ραφήνα). Αναχώρηση από Ραφήνα με το πλοίο των 7.30 ή με το πλοίο των 7.50 . Μετά από τέσσερις ώρες περίπου ( με το συμβατικό πλοίο), άφιξη στην Τήνο, επιβίβαση σε λεωφορείο του γραφείου μας που μας περιμένει στο λιμάνι και ξεκινάμε για την πρώτη μας βόλτα στο νησί, στα Έξω Μέρη. Επίσκεψη στο μοναδικό στο είδος του Μουσείο Μαρμαροτεχνείας στον Πύργο, το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου και χωριό των μαρμαράδων και ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ στον εντυπωσιακό αυτό παραδοσιακό οικισμό, ο οποίος είναι ένα υπαίθριο μουσείο έργων τέχνης από μάρμαρο. Επόμενη στάση μας στα Κιόνια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό). Στην συνέχεια, άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.   2η μέρα: Στις 08.00 μετάβαση στον Ναό της Παναγίας για να παρακολουθήσουμε την θεία λειτουργία. Στις 09.15 επιστροφή στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Στις 10.45 μαζί με τα πράγματα μας αναχώρηση για την δεύτερη βόλτα μας στο νησί στα Μέσα Μέρη. Πρώτη μας επίσκεψη στην Ι.Μ. Κεχροβουνίου, το μοναστήρι που μόνασε η Αγία Πελαγία, 20λεπτη παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τον Βώλακα άλλον ένα παραδοσιακό οικισμό της Τήνου, ο οποίος βρίσκεται σε μια περιοχή γεμάτη από τεράστιους στρογγυλούς γρανιτένιους βράχους. Ελεύθερος χρόνος 45 λεπτά για βόλτα, καφέ στο μοναδικό αυτό τοπίο, οπού οι καλαθοπλέκτες συνεχίζουν να πλέκουν τα καλάθια τους όπως ακριβώς και οι πρόγονοι τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.                                           3η μέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση στις 14.00, μετά από 4 ώρες άφιξη στην Ραφήνα και επιστροφή στην αφετηρία μας με λεωφορείου του γραφείου.        ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μεταφορές Αθήνα - Ραφήνα Αθήνα, περιηγήσεις στην Τήνο σύμφωνα με το πρόγραμμα, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 2* στην πόλη της Τήνου εισιτήρια συμβατικού πλοίου οικονομικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟ - ΡΑΦΗΝΑ, ΦΠΑ.                                       ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε χώρους με εισιτήριο, όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά.                                               Δυνατότητα επιλογής διαφορετικού ξενοδοχείου με πιθανή επιβάρυνση στην τιμή.

 Τιμή ανά άτομο: 170€ σε μονόκλινο                                                      130€ σε δίκλινο, τρίκλινο