ΤΗΝΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗ                                  25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναχώρηση: Παρασκευή   24/03/2023

1η Ημέρα: Αγία Πελαγία - Βώλακας - Αρνάδος

Αναχώρηση για τη Ραφήνα, επιβίβαση στο καράβι με προορισμό το νησί της Τήνου. Άφιξη στο Νησί, επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε την πρώτη περιήγησή μας στην Τήνο με την επίσκεψή μας στην Μονή της Αγίας Πελαγίας. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τον Βώλακα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Επόμενη μας στάση ο Αρνάδος για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην πόλη της Τήνου και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Παναγία Λειτουργία - Παρέλαση - Ταραμπάδος - Πάνορμος - Πύργος

Αναχώρηση για την Παναγία της Τήνου για να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία, παραμονή για την λιτανεία της Εικόνας της Μεγαλόχαρης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Παρέλαση και εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική μας Εορτή. Μετά το πέρας αυτών θα αναχωρήσουμε για το Ταραμπάδο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στον Πάνορμο για γεύμα(προαιρετικό) κι έπειτα βόλτα και καφέ (προαιρετικό) στο όμορφο χωριό του Πύργου. Επιστροφή στην Τήνο και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Τήνος - Ραφήνα - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην Τήνο μέχρι την αναχώρηση μας για το λιμάνι για την επιστροφή μας στην Ραφήνα. Επιστροφή στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό, εισιτήρια πλοίου Φ.Π.Α, αρχηγός. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 150€ σε δίκλινο δωμάτιο, 190€ σε μονόκλινο, 190€ σε τρίκλινο

ΤΗΝΟΣ