ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 
Τριήμερη Εκδρομή : Αναχώρηση: Δευτέρα  26/10/2020

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ. Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ και μέσω του σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου και της καλωδιωτής γέφυρας "Χαρίλαος Τρικούπης" (Ρίου - Αντιρίου) ανηφορίζουμε για τα Αθαμάνια όρη.

Επισκεπτόμαστε πρώτα το όμορφο χωριό Κυψέλη, όπου θα έχουμε χρόνο να γνωρίσουμε το χωριό και να γευματίσουμε ( προαιρετικά). Επόμενος σταθμός το χωριό Καταρράκτης και το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα επισκεφθούμε και τους καταρράκτες που έδωσαν το όνομα στο χωριό.

Στη συνέχεια άφιξη στο χωριό Πράμαντα και το ξενοδοχείο της διαμονής μας, (περίπου 2 χιλιόμετρα μετά το χωριό), δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΣΥΡΑΚΟ - ΜΟΝΗ ΚΗΠΙΝΑΣ - ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για ένα από τα πιό χαρακτηριστικά χωριά των Τζουμέρκων, το Συράκο. Χρόνος για να γνωρίσουμε το χωριό, και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την I.Mονή Kηπίνας .στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα ακόμα φημισμένο χωριό τους Καλαρρύτες

Χρόνος για βόλτα στα καλντερίμια του χωριού και το μεσημέρι θα μας βρει στα Πράμαντα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό) και βόλτα στο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ - ΑΡΤΑ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση από το ξενοδοχείο για να επισκεφθούμε το σπήλαιο της ανεμότρυπας (με ατομικά έξοδα). επόμενη στάση μας στον ποταμό Άραχθο και στη θέση που ήταν το γεφύρι της Πλάκας. Στη συνέχεια θα κατεβούμε στην Άρτα και θα ξανασυναντήσουμε τον Άραχθο αυτή την φορά στο φημισμένο γεφύρι της Άρτας. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα (προαιρετικά) και καφέ περίπου στις 20:30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενώνα με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται σαν προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 150€ σε δίκλινο, 190€ σε μονόκλινο, 140€ σε τρίκλινο.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016
Με την κράτηση προκαταβολή το 30% του ποσού.