ΒΟΛΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ -ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12/2022

1η ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στον μυχό του Παγασητικού κόλπου, στην πόλη του Βόλου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο λιμάνι της πόλης για βόλτα και γεύμα(προαιρετικά). Στη συνέχεια πηγαίνουμε προς την όμορφη πόλη της Λάρισας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, το πάρκο των ευχών(προαιρετικά). ΄Επειτα θα κατευθυνθούμε προς την Καλαμπάκα και το  ξενοδοχείο  Divani Meteora Hotel 5* ελεύθερος χρόνος στην πόλη διανυκτέρευση. 
 
2η ημέρα
: Μετά το πρωινό αναχωρούμε από το ξενοδοχείο και κατευθυνόμαστε προς το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μια διανυκτέρευση στο ξενοδο­χείο  με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαι­ρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο. ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 110€σε δίκλινο δωμάτιο, 170€ σε μονόκλινο,  100€ σε τρίκλινο.

Φωτογραφίες