ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ 
Διήμερη εκδρομή. Αναχώρηση:  Σάββατο 01/02/2020

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στα Καμμένα Βούρλα συνεχίζουμε για τον πάντα όμορφο Βόλο. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και στην συνέχεια ανεβαίνοντας το Πήλιο θα φθάσουμε στην όμορφη Μακρυνίτσα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στον Βόλο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βόλτα στα φημισμένα τσιπουράδικα αλλά και στην παραλία, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την ''όμορφη θέα'' τον παραδοσιακό οικισμό της Τσαγκαράδας. Πρώτη σύντομη στάση στα Χάνια για βόλτα και συνεχίζουμε για τη Τσαγκαράδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής με τον χιλιόχρονο πλάτανο. Το μεσημέρι μας βρίσκει σε ένα από τα ομορφότερα και πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, τις Μηλιές με τον ιστορικό Ναό των Ταξιαρχών. Παραμονή για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, ο φόρος διαμονής, είσοδος σε χώρους με εισιτήριοο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016. 

Τιμή ανά άτομο: 80€ σε δίκλινο δωμάτιο, 100€ σε μονόκλινο, 70€ σε τρίκλινο.

Προκαταβολή το 30% του ποσού.                                                                                     Εξόφληση 5 μέρες πριν την αναχώρηση.

Κράτηση Εκδρομής