ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ (ΤΡΙΗΜΕΡΗ)
Αναχώρηση Παρασκευή 21/02/2020 , 01/05/20 

1η Ημέρα: ΒΟΛΟΣ: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα, συνεχίζουμε για την Μαγνησία. Φτάνουμε στον πάντα όμορφο Βόλο και στο μουσείο πλινθοκεραμοποιίας Βόλου , το οποίο παρουσιάζει την καθημερινή ζωή στο εργοστάσιο, καθώς και όλα τα στάδια της παραγωγής διαφορετικών τύπων τούβλων και κεραμιδιών. Αποτελεί ένα σπάνιο δείγμα διασωζόμενου βιομηχανικού συγκροτήματος στον ελληνικό χώρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 2η Ημέρα: ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για ένα από τα ωραιότερα και πιο γραφικά χωρία του Πηλίου τις Μηλιές, με τον ιστορικό ναό των Ταξιαρχών. Συνεχίζουμε για τη Τσαγκαράδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής με τον χιλιόχρονο πλάτανο. Γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στον Βόλο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 3η Ημέρα, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να παρακολουθήσουμε τον Αγιασμό των υδάτων στην παραλία του Βόλου. Στην συνέχεια πηγαίνουμε στο ¨μπαλκόνι¨ του Πηλίου την αμφιθεατρικά χτισμένη και πάντα γραφική Μακρυνίτσα, με θέα σε όλο το Βόλο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Αργά το μεσημέρι ξεκινάμε για την επιστροφή μας και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Αθήνα περίπου στις 21:00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός - αρχηγός.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο. Τιμή ανά άτομο: 150€ σε δίκλινο δωμάτιο, 190€ σε μονόκλινο, 140€ σε τρίκλινο. 

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016

Προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 07/12/2018