ΖΑΚΥΝΘΟΣ          ΕΠΤΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αναχωρήσεις: 28/08

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην Κυλλήνη. Επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Επιβίβαση στο λεωφορείο για το Τσιλιβί και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και γεύμα προαιρετικό.

2η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία για μια βόλτα στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Ναυάγιο, εναλλακτικά ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα και γεύμα προαιρετικό στο Τσιλιβί.

 4η Ημέρα: Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Ξενοδοχείο, ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στον Λαγανά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

  5η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο, μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Ξενοδοχείο ξεκούραση μέχρι το απόγευμα που θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή Παναγίας Αναφωνήτριας. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Ξενοδοχείο, ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στον Λαγανά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση. 

7η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με προορισμό την πόλη. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την επιβίβαση στο καράβι για την Κυλλήνη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση, το βράδυ.


Για 28/08/2020

Τιμή ανά Άτομο με Ημιδιατροφή: Δίκλινο 300€, Μονόκλινο 410€, Τρίκλινο 285€  Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού.                                                    Εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Κράτηση Εκδρομής 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ