Ζάκυνθος Πάσχα                    στο Αqua Bay 5* 

Τετραήμερη εκδρομή. Αναχώρηση: Μεγάλη Παρασκευή 22/04/2022

1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ φθάνουμε στην Κυλλήνη. Επιβίβαση στο καράβι για το νησί της Ζακύνθου.Το μεσημέρι θα μας βρει στην πόλη για να παρακολουθήσουμε το αποκορύφωμα του Ζακυνθινού Μεγαλοβδόμαδου. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου και για όσους θέλουν ξημερώματα Σαββάτου θα τελεστεί η Ακολουθία του Όρθου του Μ. Σαββάτου (Επιτάφιος Θρήνος) στον Μητροπολιτικό Ναό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2η Ημέρα, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΝΑΥΑΓΙΟ - ΜΠΟΧΑΛΗ - ΛΟΦΟ ΣΤΡΑΝΗ: Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι του Αγίου Νικολάου για μια κρουαζιέρα (προαιρετική) που θα δούμε το περίφημο ναυάγιο της Ζακύνθου. Επιστροφή και πάλι στον Άγιο Νικόλαο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Για τον απογευματινό μας καφέ θα βρεθούμε στη Μπόχαλη με τον οικισμό της να αγκαλιάζει το Βενετσιάνικο κάστρο. Επόμενη μικρή στάση στο λόφο Στράνη, εκεί που ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο. Μετά την όμορφη διαδρομή μας θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το αναστάσιμο Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα, ΠΑΣΧΑ: Πασχαλινό γλέντι στο ξενοδοχείο και το απόγευμα βόλτα στην πόλη. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου της πολέως γίνεται ο Εσπερινός της Αγάπης και λιτάνευση της επιβλητικής εικόνας της Παναγίας της Γαλανούσας καθώς και της εικόνας της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα, ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την Λίμνη Κεριού. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο λιμάνι μέχρι την αναχώρησή μας για την Κυλλήνη. Επιστροφή  στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κυλλήνη, μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Aqua Bay 5* στο Τσιλιβί, με ημιδιατροφή (δείπνο με μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, πασχαλινοί μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα, πασχαλινός οβελίας την Κυριακή το μεσημέρι, συνοδεία μουσικής στο εορταστικό γεύμα), Φ.Π.Α, αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με    εισιτήριο, τα ποτά στα γεύματα της ημιδιατροφής, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 250€ σε δίκλινο δωμάτιο, 350€ σε μονόκλινο,   235€ σε τρίκλινο.

Προκαταβολή 30%                                                                            Εξόφληση 10 μέρες πριν την αναχώρηση. 

Κράτηση Εκδρομής