Βόλος - Πήλιο 

                                                              Οικονομική Επιλογή                                                                   Διήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση Σάββατο 14/03/2020

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Πήλιο. Πρώτη μας στάση στα Χάνια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (περιλαμβάνεται στην τιμή) σε ταβέρνα της περιοχής και στην συνέχεια  θα φθάσουμε στην όμορφη Μακρυνίτσα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Συνεχίζουμε για τον Βόλο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος και απαραίτητη επίσκεψη στα φημισμένα τσιπουράδικα αλλά και βόλτα στην παραλία, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την ''όμορφη θέα'' τον παραδοσιακό οικισμό της Τσαγκαράδας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής με τον χιλιόχρονο πλάτανο. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στο Πήλιο και επόμενη στάση μας στις Μηλιές με τον ιστορικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Παραμονή για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση και όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν την διαδρομή Μηλιές - Λεχώνια με το ιστορικό τρενάκι του Πηλίου (με ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 2* ή 3* στο Βόλο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους                με εισιτήριο, τα ποτά στο γεύμα της ημιδιατροφής, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 65€ σε δίκλινο δωμάτιο, 80€ σε μονόκλινο,  60€ σε τρίκλινο.

Προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 21/02/2020                                                                Εξόφληση 5 μέρες πριν την αναχώρηση.

Κράτηση Εκδρομής